ČLÁNEK

Nedejte vedru šanci! 5 maďarských tipů na koupání

Milujete lázně, akvaparky a termální bazény? U nás ale máte jednotlivé možnosti proježděné tam i zpátky? A co takhle zamířit do Maďarska? Není to daleko a koupání si tady vážně užijete. Máme pro vás 5 maďarských tipů, které vám přijdou zvláště během léta vhod. 

Tip č. 1: Termální lázně Bük

Termální lázně Bük (Bük Gyögyfürdö) jsou moderní lázeňský komplex v Maďarsku. Nachází se v blízkosti obce Bük, přibližně 35 km od města Fertőd. Lázně se honosí přívlastkem „nejmodernější v Maďarsku“ a zda je to pravda či nikoli, to musíte ověřit osobně.

Tip č. 2: Termální lázně Sárvár

Město Sárvár leží v západní části země, 120 km od města Vídeň. Najdete zde jedny z nejnavštěvovanějších a nejoblíbenějších termálních lázní, kterým se přezdívá „lázně tří generací“. Na své si tady totiž přijdou jak malí, tak jejich rodiče i senioři.

Tip č. 3: Aquaticum Debrecín

Aquaticum Debrecín je moderní termální komplex, který v sobě zahrnuje venkovní koupaliště a rozlehlý aquapark. Najdete ho v rekreační oblasti Velký les Debrecín. Pokud milujete skluzavky, vířivky a termální bazény, pak návštěvu Aquatica vřele doporučujeme.

Tip č. 4: Termální lázně Zsóry

Obří lázeňský komplex a venkovní koupaliště ve městě Mezőkövesd, přibližně 40 km od města Miskolc a 15 km od města Eger se rozkládá na ploše jedenácti hektarů. Lázně jsou rozděleny na lázeňskou část, venkovní koupaliště a sportovní halu. V lázeňské části jsou tři termální kryté bazény s vodou různé teploty, relaxační bazén a dva venkovní termální bazény.

Tip č. 5: Aquapark Gyula

Aquapark Gyula je moderní komplex spojující zábavu s kvalitními termálními lázněmi. Aquapark Gyula navíc patří k nejnavštěvovanějším lázeňským střediskům v Maďarsku. Najdete tady sportovní bazén, cvičný bazén, bazén s tobogány, bazén s umělým vlnobitím, ale i dětský ráj a samozřejmě nechybí wellness komplex.
Nedejte vedru šanci! 5 maďarských tipů na koupání - Lázně Sárvár - Maďarsko

Sdílet

Poslední články

Májové lásky: nejromantičtější výlety po Česku
Výlety za velikonočními tradicemi v Česku
Relax pro tělo i duši: užijte si zimu v termálech!
Tipy na české a slovenské hotely se skipasem v ceně
Kouzlo maďarských Vánoc: užijte si tradiční adventní trhy!
Objevte okouzlující svět slovenských termálních lázní

Ubytování v této lokalitě

Apartmánový dům ADRIAN
Bük - Hotel Piroska
Bük - Hunguest Hotel Répce
Mezőkövesd - Privátní domky Mercurius
Mezőkövesd - Zsory hotel Zen & Spa
Sárvár - Hotel Park Inn